ŠTO JE MADEROTERAPIJA?

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimuliranje limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!

KOME SE PREPORUČUJE?

Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima. Maderoterapijom se za razliku od klasične anticelulit masaže, rezultati se postižu lakše i brže i učinak je duplo bolji .

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO, KOLIKO TRETMAN TRAJE I KOJA JE DINAMIKA IZVOĐENJA?

Preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana. Tretman traje 30 minuta. Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan. Tretmanom su obuhvaćene cijele noge, trbuh i struk. Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih navedenih regija na svakom tretmanu.

DA LI JE MASAŽA OKLAGIJAMA BOLNA?

Bolna osjetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća. Neke osobe uživaju, neke osjećaju nelagodnost dok se prelazi preko dijelova koji su zahvaćeni celulitom i masnim naslagama.

OPĆENITO

Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i treba tretmane isplanirati tako da stignete da napravite seriju od najmanje 8, a optimalno 10 masaža izmedju dva ciklusa!

Posebna pažnja se vodi o osobama sa izrazenim venama i kapilarima na nogama!

Maderoterapiju možemo izvoditi praktički na svima, čak i na sprtašima.

KAKVI SU REZULTATI?

Duplo bolji od uobičajene klasične anticelulit masaže. Vidljivi već nakon 4 tretmana!

NE ČEKAJTE LJETO ZAKAŽITE SVOJ TRETMAN PO PROMOTIVNIM CIJENAMA!

MADEROTERAPIJA