ACCESS THE BARSS jednostavan je proces energetskog polaganja ruku na 32 točke na glavi.

Access the bars  je prije 25 godina otkrio Gary Douglas, osnivač Access Consciuosnessa, tzv. «Bars» pri čemu se moždani valovi usporavaju i na taj se način otpuštaju stari obrasci ponašanja i blokirana energija u tijelu, pohranjeni u mozgu još od djetinjstva. Tretman Barsa jednostavna je, ali moćna i učinkovita tehnika za poboljšanje energetskog protoka u vašem tijelu, za čišćenje različitih životnih područja i otvaranje većim mogućnostima u vašem životu.

Access Barss alat je koji olakšava funkcioniranje na jedan drugačiji način.

Svi smo mi naučili funkcionirati iz gustoće naših misli, osjećaja i emocija. To je ono s čime se ljudi identificiraju i što je za njih vrijedno, značajno i smisleno. No, aktiviranjem vaših Barsa, počinjete uviđati koliko nastojanja je potrebno da funkcionirate iz misli, osjećaja i emocija. Počinjete uviđati mogućnost funkcioniranja iz opažanja, spoznaje, bivanja i primanja. Postajete prisutniji u svojem životu, a vaša prošlost više se ne projicira na vašu budućnost.

Kada funkcioniramo iz misli, osjećaja i emocija, mi nismo u bivanju. Nasuprot tome, mi utvrđujemo, odlučujemo, prosuđujemo i zaključujemo što i kako ćemo primiti. Na taj način stvaramo dualnost i polarizaciju koja nas odvaja od naše sposobnosti da primamo. Primanje je jedna od naših najvećih sposobnosti i osnovni ključ da stvorimo ono što želimo u životu.

Prilikom tretmana, praktičar Barsa lagano aktivira te točke u kojima su pohranjene informacije.Sve naše misli, osjećaji i emocije imaju električni naboj i kada mi smatramo da je nešto za nas važno i da se toga moramo držati, mi to pohranjujemo u mozgu – kao u velikom računalu koje je pohranilo informacije iz cijeloga života. Osude, stavovi, odluke, ograničavajuća i negativna uvjerenja koja nosimo u sebi ograničavaju našu sposobnost da stvorimo nove ideje s lakoćom i radošću. Aktiviranjem Barsa otpušta se taj elektromagnetski naboj u mozgu i tijelu, te se rastvaraju nakupljene blokade, stavovi i ograničavajuća uvjerenja.

Svaka točka odnosi se na neko životno područje:

tijelo, seksualnost, kreativnost, moć, kontrola, novac, iscjeljivanje, tuga, radost, starenje, mir, dobrota, komunikacija, nade i snovi itd.

Rezultati koji se obično vide ili osjete nakon tretmana BARSSA uključuju:

• Otpuštanje blokada uzrokovanih potisnutim emocijama i uvjerenjima
• Otpuštanje iscrpljenosti i energiziranje tijela
• Bolji san i raspoloženje
• Otpuštanje napetosti, tjeskobe i stresa u umu i tijelu
• Umirivanje uma
• Poboljšana percepcija i intuicija
• Veći osjećaj mira,radosti i sreće
• Lakši protok energije u tijelu
• Svijest da se vaš život poboljšava te da «problematična» područja u vašem životu postaju lakša i konačno prestaju biti problem
• Negativni problemi s vremenom se rastvaraju

Tretman Barssa može se raditi općenito za sva životna područja ili može biti usredotočen na neko životno područje na kojem želite osobito poraditi.
Tretmane Barssa mogu pohađati svi (odrasli i djeca), a tretman se može kombinirati s bilo kojom drugom tehnikom ili modalitetom iscjeljivanja ili rada na sebi.